Posted on

Ta med Velo Ice Cool på skotern

När det är dags att ta en tur ut med skotern kan det vara bra att ha med sig lite proviant, speciellt om man planerar att vara ute i några timmar. Till exempel kan det vara trevligt att ha med sig något varmt att dricka, såsom kaffe eller choklad. Den som är beroende av nikotin kan med fördel ta med snuset Velo Ice Cool med mintsmak också.
Då slipper man ta av vantarna för att röka. Utöver det bör man även ha med sig något att äta så att man kan återfå lite energi om det skulle behövas. En macka eller två är enklast att ha med sig, men vill man tända en brasa kan det även vara passande att ta med sig korv.

Beroende på hur färden ser ut och hur lång den är, kan det även vara bra att ta med sig en dunk med bensin. Det kan vara ont om bensinmackar, så en extra dunk med bensin skadar inte. Självklart är det även viktigt att ha med sig en fulladdad telefon så att man kan ringa någon om man blir strandsatt någonstans. Det är också bra att ha med sig extra filtar för att kunna hålla värmen bättre ifall olyckan är framme och det dröjer innan man kan få hjälp.