Posted on

Sälj tillbehör till snöskotrar

Många som dagligen använder sin snöskoter för att färdas i fjällen inser att de behöver köpa olika tillbehör. En extra bränsledunk, kapell till skotern och ett bra lås för att motverka risken för stöld är några av de tillbehör som kan behövas. En bra affärsidé är därför att öppna en e-butik som säljer tillbehör till snöskotrar.

Med lösningar för frakt från Fraktus kan du enkelt transportera dina tillbehör till kunderna. Fraktus har ett team bestående av erfarna logistikspecialister som hjälper företag med att fatta bra fraktbeslut. Miljön är högt prioriterad hos företaget som vill minimera miljöpåverkan från frakt, och de erbjuder även snabba fraktalternativ för de som prioriterar tidsaspekten.

Tillbehör och reservdelar

Bland de olika tillbehör till snöskotrar som du kan sälja finns bromsrengöring, som löser upp fett och smuts i bromsarna. Rengöringssprayen har ett kraftfullt tryck och tar enkelt och snabbt bort fett, olja, bromsvätska och smuts som ligger på bromsskivorna. Även belägg, kopplingar, metallkomponenter och kabelanslutningar kan behöva rengöras på snöskotern, vilket innebär att bromsrengöring är en populär produkt att erbjuda i sortimentet.

En annan populär produkt bland snöskoterentusiaster är dekalkit. Med dekaler går det att anpassa skotern så att den står ut bland mängden och ger ett bra helhetsintryck. Det finns perforerade, modellanpassade lyktdekaler med hög passform och kvalitet från flera olika märken, vilket innebär att kunderna får ett stort utbud att välja mellan. Lyktdekaler är dessutom enkla att packa och transportera, vilket underlättar i e-handeln.

Byt ut delar för säkerheten

Reservdelar till skotern är viktigt att ha med i sortimentet, då det är vanligt att delar av snöskotern blir slitna på grund av hög användning. Detta innebär att vissa delar behöver bytas ut för att upprätthålla säkerheten. Det finns många märken som erbjuder styren i olika utföranden, vilket gör det möjligt för kunden att anpassa styret baserat på underlaget och vilken stil som kunden föredrar. Styren till snöskotrar har också olika låssystem som snabbt kan ställas om, där det kan göras till ett mer motståndskraftigt och styvt styre eller mer stötdämpande. I en låst position är snöskoterns styre mer styvt och i upplåst läge är det mjukare, vilket ger en stor skillnad i känslan för den som kör.

Om motorn skär ihop på skotern kan det innebära stora problem både i arbete och fritid för den som är beroende av sin skoter för att ta sig runt. Därför kan det vara bra att erbjuda kolvar till skotern, sotningssats och packningssats. Stötdämpare av hög kvalitet kan öka komforten, tillsammans med handtagsvärmare som sätts på skoterstyret. Det är också klokt att erbjuda reservdelar som tändningslås, tändspole, batteri, CDI-box och mer i sortimentet. Skoteråkare är ofta intresserade av att köpa kläder som imfria skoterglasögon, skoterhjälmar och skyddsutrustning.