Posted on

Fräscha upp dig innan after skin

Efter en hel dags skidåkande är det många som tar skotern till after skin. Det som gör att en after ski skiljer sig något från andra nattklubbar är att få kommer dit fixade. De flesta kommer dit i full skotermundering, vilket är helt okej. Men eftersom man ska vistas bland folk kanske man ändå vill fräscha upp sig lite innan och med det i åtanke kommer vi i det här inlägget att ge dig några tips på hur du blir lite fräschare inför after skin.

 

Deodorant

Det absolut enklaste sättet att bli lite fräschare efter en lång dags skidåkning eller skoteråkning är att ha med sig en deodorant du kan använda innan du går på after ski. Deodoranter är rätt små, vilket betyder att de är väldigt smidiga att ha med sig. Dessutom är de enkla att använda, vilket innebär att du kan bli fräschare på bara ett par sekunder. Det finns många olika sorters deodoranter att välja bland. Om du vill vara säker på att du doftar gott ska du välja en deo som kommer från ett känt parfymmärke. Ett bra exempel på det är Karl Lagerfeld deodorant som finns både som spray och som klassisk deostick.

Våtservetter

Ifall du har svettats mycket och känner att du vill åtgärda det kan du använda dig av våtservetter innan du tar på dig deon. Förutom att våtservetter torkar bort eventuell svett så är de väldigt effektiva mot smuts. Många använder sig av våtservetter när de inte har tillgång till tvål och vatten för att göra händerna rena efter ett toalettbesök. Våtservetter är enkla att ha med sig och är väldigt användbara. Förutom att de gör dig fräschare går de bra att använda ifall du till exempel har spillt något på din jacka, för att ta bort de värsta fläckarna. Du kommer inte att ångra att du tar med dig ett paket våtservetter.

Parfym

Sist men inte minst går det också bra att fräscha upp sig med ett par sprut av en parfym du tycker om. Det finns mindre parfymflaskor som du kan köpa och ha med dig. Dessa är enklare att ta med sig i packningen till backen. Om du inte riktigt vet vilken parfym du gillar så kan du besöka en butik som har skönhetsprodukter i sin sortiment. Där brukar man oftast ha möjlighet att dofta på parfymerna innan man köper dem. Annars kan du alltid be personalen om hjälp. Det finns en hel del parfymer att välja bland som kommer att få dig att dofta gott och fräscht på after skin.